HARKBOOT.NL

Verwijderen van ongewenste wortelende  waterplanten met wortel en al

Exoten - Gele Plomp - en vele anderen

De harkmethode is een methode voor verwijderen van ongewenste wortelende (exotische) waterplanten met een boot. Als Harkboot.nl zijn wij momenteel de enige die de harkmethode met een harkboot uitvoeren conform de Europese norm CWA 17916.

In Nederland én in Europa is veel overlast van (exotische) waterplanten. Deze kunnen goed bestreden worden met de harkmethode. Bij het toepassen van de harkmethode is het van belang om volgens een vaste methodiek te werken en tijd te besteden aan het  vergaren van kennis mbt de diversiteit van waterplanten en de technische besturing van harkboten. Bij uitvoering van de harkmethode wordt rekening gehouden met diverse factoren en wordt er onder meer gewerkt volgens een ecologisch werkprotocol.

Om de methodiek en het op korte termijn toepassen van de methode met harkboten conform de CWA 17916 is er veel slagkracht nodig in de markt. Dit kan Harkboot.nl niet alleen.

Daarom zoeken wij samenwerking met een aantal partijen in Nederland en Europa die samen met ons de vraag in de markt willen bedienen.

Heb je maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan, geloof je in een duurzame oplossing voor de waterplantenproblematiek en wil je een nichemarkt bedienen? Dan horen we graag van jou!

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Leon Sterk: 06-45129910

Veronique Jeunhomme: 06-55711627

Harkboot.nl BV

Hagen 4
9301 ZJ Roden

Tel. +31 (0) 50 364 1584
info@harkboot.de
KVK 72022728