HARKBOOT.NL

Verwijderen van ongewenste wortelende  waterplanten met wortel en al

Exoten - Gele Plomp - en vele anderen

SAMENWERKINGEN

Conver

Om de huidige marktpositie van Harkboot.nl te kunnen behouden is een samenwerkingsverband aangegaan met Conver B.V. uit Giessen. Conver is de toon aangevende fabrikant van maaiboten en amfibische machines en ziet in de harkmethode zeker een mooie aanvulling op het standaard werktuig assortiment. Graag willen zij de harkmethode mee door ontwikkelen tot een standaard modulair Conver werktuig wat uiteindelijk op een maaiboot te monteren is.

De aankomende jaren zullen wij met Conver de combinatie harkboot verder ontwikkelen.

De eerste nieuwe combinatie harkboot (de SL-03) is vanaf juni 2018 in gebruik genomen.

Sportvisserij Groningen Drenthe

Door de samenwerking in de afgelopen jaren is tussen Sportvisserij Groningen Drenthe en Harkboot.nl is een perfecte combinatie ontstaan waarbij kwaliteit van het (be)viswater centraal is komen te staan zonder afbreuk te doen aan gewenste ecologische begroeiing van de omgeving. Overleg tussen Waterschappen, Provincies en Gemeenten heeft geleid tot kwalitatief goed onderhouden viswater met zorg voor de natuurlijke omgeving.

Door de behaalde resultaten van de afgelopen jaren hebben zich ondertussen al meerdere federaties aangemeld.

Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling

De harkmethode is door Harkboot.nl BV in Roden ontwikkeld en op basis van specificaties van Harkboot.nl BV worden samen met Conver BV uit Giessen de harkboten verder ontwikkeld.

De methode op zich is beproefd maar het sturen van de hark, en daarmee het optimaal kunnen harken van de wateren, is nog niet optimaal.

Binnen dit project, mede mogelijk gemaakt door het Europees fonds voor Regionale Ontwikkeling, wil Harkboot.nl BV een systeem ontwikkelen, bouwen en testen om de hark beter de boot te laten volgen en daarmee een groter oppervlak te kunnen bereiken.

De innovatie van de harkmethode wordt mede  mogelijk gemaakt door:

Onze opdrachtgevers zijn onder meer:

Harkboot.nl BV

Hagen 4
9301 ZJ Roden

Tel. +31 (0) 50 364 1584
info@harkboot.de
KVK 72022728