HARKBOOT.NL

Verwijderen van ongewenste wortelende  waterplanten met wortel en al

Exoten - Gele Plomp - en vele anderen

Wij zijn als bedrijf opgenomen in het Start-up in Residence programma 2023 voor Noord Nederland. Onze opdrachtgever is provincie Fryslan. Zij hebben als uitdaging dat in de Friese provinciale wateren steeds meer overlast ontstaat door plantengroei.

De uitdaging ligt in het vinden en ontwikkelen van een oplossing die de plantengroei kan voorkomen of structureel effici├źnt kan weghalen/doen afnemen, zodat er weer gevaren kan worden zonder overlast. Benut hierbij de vrijgekomen groene afvalstroom die wordt verwijderd. Hierbij gaat het voor nu voornamelijk om de invasieve exoot Grote Waternavel.

Harkboot.nl heeft als expertise het verwijderen van ongewenste wortelende waterplanten met wortel en al. Voor het verwijderen van Grote Waternavel wordt door Hakboot.nl een nieuw werktuig ontwikkeld, welke een goede oplossing kan bieden voor de uitdaging van de provincie Fryslan.

Wij zijn blij en trots dat we zijn uitgekozen voor het Start-up in Residence programma en zijn met veel plezier deze uitdaging voor de provincie Fryslan aan gegaan!

Harkboot.nl BV

Hagen 4
9301 ZJ Roden

Tel. +31 (0) 50 364 1584
info@harkboot.nl
KVK 72022728